top of page

Перемога перукарів у ХХІІІ Чемпіонаті України СПУ з перукарського мистецтва

За активної підтримки Адміністрації навчального закладу в популяризації робітничих професій перукарського напряму, та представлення Черкаської області на Всеукраїнському рівні 17 вересня 2020р. здобувачі освіти Державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Черкаське вище професійне училище легкої промисловості» взяли участь у ХХІІІ Чемпіонаті України СПУ з перукарського мистецтва, який проходив у м. Києві.

Участь приймали у номінаціях: «Світське життя» та «Сучасні текстури». Підготовку учнів до Чемпіонату проводили майстер виробничого навчання Пічкур Т.С. і викладач Скрябіна О.Ю.

На підтвердження високого рівня знань учениця групи ПммС – 18 Марченко Аліна виборола ІІ місце серед учнів та студентів закладів освіти України в номінації «Сучасні текстури» і отримала Диплом переможця, медаль та подарунки від спонсора Чемпіонату компанії «Estel».

Решта учнів закладу – учасники Чемпіонату нагороджені подарунками від «Спілки перукарів України» і спонсорів Чемпіонату та «Дипломами учасника».

Заклад освіти отримав «Диплом учасника Чемпіонату» від президента «Спілки перукарів України» Толубко Олександра та вкотре підтвердив звання одного з найкращих закладів України, де учні отримують високий рівень знань з професії перукарського напрямку.


Новини училища
Архів
bottom of page