top of page

Нагородження педагогічних працівників почесними грамотами

Адміністрація закладу освіти повідомляє про те, що наказом Міністерства освіти і науки України (МОНУ) від 12.08. 2020 р. № 1042 затверджен Стандарт професійної

(професійно-технічної) освіти з професії «Декоратор вітрин».

Над розробкою Стандарту професійної (професійно-технічної) працювала робоча група педагогічних працівників закладу, а саме: Дудка І. П. – заступник директора з навчально-методичної роботи, Бондаренко В. В. – майстер виробничого навчання, Скрябіна О. Ю. – викладач, Несененко А. І. – викладач української мови та літератури.

Робоча група розпочала працювати у травні 2019 року, а у 2019/2020 н.р. в склад робочої групи поновився і поповнився державним експертом експертної групи з питань змісту та забезпечення якості освіти директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Кравцем Ю. І.

Робота над розробкою Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти проходила у невимушеній дружній атмосфері. Згідно розроблених графіків проводились засідання робочої групи і надавалась компетентна методична допомога директором навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області Мартинюк Н. В. і методистом навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області Чередніченко Ю. О.

Директор закладу Карбівничий В.О. щиро вітає всіх розробників за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у плідну науково-педагогічну діяльність. Бажає сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров'я, плідної праці та нових звершень!

Педагогічні працівники закладу освіти були нагороджені почесними грамотами та подарунками.

Новини училища
Архів
bottom of page