top of page

Освітній форум «Нова українська школа: сьогодні і завтра»


Директор закладу В.О. Карбівничий та викладачі Перевалова О.Г. Осокін Л.М. 05 березня 2020 року відвідали освітній форум «Нова українська школа: сьогодні і завтра», який відбувся на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Там вони мали змогу відвідати виставку інноваційних технологій, якісних дидактичних засобів та робототехніки. Протестували інтерактивну дошку, електронні мікроскопи, діючі моделі та макети.

Побували на дискусійному майданчику за участі Романа Боднара, голови Черкаської обласної державної адміністрації та освітян, де обговорювалися дуже важливі питання про нову сучасну освіту.

Після дискусії приймали участь у майстер - класі «Використання Stem – технологій в системі професійно-технічної освіти» за участі модератора Т. Г. Корпаня, методиста НМЦ ПТО у Черкаській області та спікерів В. Свиридюка, В. Левицького, В. Пірус, які представили і поділилися власним досвідом щодо упровадження STEM та STEAM технологій у своїх навчальних закладах.


Новини училища
Архів
bottom of page