top of page

Державна кваліфікаційна атестація


Закінчили навчання і 13.02.2020 року успішно склали Державний кваліфікаційний екзамен слухачі групи ЦШ-19, які навчались безкоштовно за направленнями міського центру зайнятості. Члени комісії на високому рівні оцінили професійно-теоретичну та професійно-практичну підготовку майбутніх швачок. Роботодавці швейних підприємств ТОВ «Любава – Грація», ПП «Влада-7» (швейна фабрика «Леся Українка») та інші швейні виробництва із задоволенням приймуть на підприємства кваліфікованих спеціалістів.

Термін навчання слухачів групи ЦШ-19 тримав 3,2 місяці. За час навчання на уроках теоретичного та виробничого навчання вони успішно здобули знання, уміння і навички з професії. По завершені навчання всі отримали свідоцтва державного зразка про присвоєння кваліфікації: «Швачка» - 2 розряду.

Слухачі щиро вдячні майстру виробничого навчання Гордієнко О.В. та педагогічним працівникам за якісну підготовку та отриманні знання, а також привітну та приємну атмосферу, яку уміло створювали педагогічні працівники та адміністрація закладу.

Бажаємо успіху майбутнім працівникам швейної галузі.


Новини училища
Архів
bottom of page