top of page

Бібліоквест «Звідки книга до нас прийшла?»


Учні групи КЗС-16 разом із викладачами, Несененко А.І. та Казначей І.П., 13 листопада 2019 року відвідали Черкаську обласну юнацьку бібліотеку імені Василя Симоненка.

Учні взяли участь у бібліоквесті «Звідки книга до нас прийшла?». Групу поділили на дві команди, які змагалися протягом квесту за перемогу.

Вони шукали потрібні книги, відповідали на питання про те, хто винайшов папір, перший створив друкарський верстат, де в Черкасах знаходилася перша друкарня, слухали аудіокнигу Кузьми Скрябіна, знаходили в книгосховищі статті про перший книжковий фестиваль у Черкасах.

Учні навчального закладу не лише відвідали читальний зал, а й сектор періодичних видань, відділ мистецтв, бібліотечний каталог, вперше в житті побували в бібліотечному книгосховищі тощо.

В кожному відділі книгозбірні учні отримували завдання, які виконували правильно та швидко, щоб отримати омріяну перемогу.

Учні отримали не лише знання, досвід, навички, а й адреналін, оскільки всі вони вийшли з бібліотеки щасливими та радісними.

Всім працівникам бібліотеки дякуємо за цікавий та змістовний бібліоквест, а також тісну співпрацю.


Новини училища
Архів
bottom of page