top of page

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції


Заступник директора Дудка Ірина Петрівна прийняла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теоретико-методичні основи підготовки конкурентоздатних фахівців у контексті сучасного ринку праці» (з іноземною участю), яка відбулась 31 жовтня - 01 листопада 2019 року.

Організатором конференції були: Міністерство освіти і науки України, НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ, ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області, Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей.

Ірина Петрівна презентувала статтю «Впровадження елементів дуальної системи навчання у навчально-виробничий процес при підготовці кваліфікованих робітників з інтегрованої професії «Швачка. Оператор швацького устаткування» із числа осіб з особливими освітніми потребами і отримала схвальні відгуки від представників організаційного комітету.

В статті розглянуто актуальну проблему навчання конкурентноздатних фахівців із числа осіб з особливими освітніми потребами, використовуючи впровадження однієї із перспективних та водночас стратегічно-важливих педагогічних технологій впровадження елементів дуальної системи навчання у навчально-виробничий процес.

На згадку про участь Ірині Петрівні було вручено сертифікат, а стаття підготовлена для конференції буде розміщена з 1 грудня 2019 року на сайті за адресою: www.kpgtl.dp.ua в «Електронному збірнику матеріалів конференції».


Новини училища
Архів
bottom of page