top of page

Тиждень природничо-математичних дисциплін


Відкриття Тижня – 08.04.2019р. Учні закладу виготовили стінівки з фізики,астрономії, математики, біології та хімії.

Викладач математики Найдан М.М., 09.04.2019 р. провела вікторину з математики між учнями груп І курсу електротехнічного та швейного напрямків, із незначним розривом перемогли учні групи електриків. Переможницею вікторини між учнями ІІ курсу – стала команда «Піфагор».

10. 04. 19 р. - викладач фізики Перевалова О.Г. провела захід з фізики «Фізичний батл», у якому взяли участь групи електротехнічного напрямку І та ІІ курсу. Швидко і непомітно пролетів час у запеклому суперництві знавців фізики та астрономії. Дуже злагоджено працювали команди, переможницею з результатом 17 балів стала група ІІ курсу.

11.04. 19 р. - викладач математики Найдан М.М. провела відкритий урок з алгебри на тему: «Інтеграл та його застосування». Під час заняття учні мали змогу побачити, як можна застосувати інтеграли у професійній діяльності (кравець - закрійник), фізиці, економіці. Викладач тісно пов’язала предмет із дуже визначною постаттю Т.Г.Шевченком та його життєвим шляхом (правильні відповіді виявлялись визначними датами з життя митця).

12.04. 19 р. - завершив тиждень природничих дисциплін захід: «Проста хімія», який провів викладач хімії Осокін Л.М. Здавалося б, такий простий набір хімічних речовин: сода, цукрова пудра, пісок, спирт – здатні створити справжнє диво. Із величезним захопленням учні спостерігали за неймовірними хімічними експериментами.


Новини училища
Архів
bottom of page