top of page

Відкритий урок з охорони праці


За дорученням Управління Держпраці у Черкаській області 29 березня 2019 року та з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці головним державним інспектором з питань праці Гріненко А.М. був проведений відкритий урок з учнями групи КЗС-15 ДНЗ «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф. Короленка» на тему: «Основні причини травматизму та захворювання».

Гріненко А.М. поінформував учнів про можливі небезпечні фактори на виробництві, причини виникнення професійних захворювань та заходи по їх запобіганню. Урок був проведений у формі бесіди, учні активно включилися в обговорення актуальних питань безпеки праці. На закріплення матеріалу головний державний інспектор з питань праці використав інформаційно-комунікаційні технології, а саме: по основним причинам травматизму продемонстрував відеофільми у форматі мультфільмів.

Присутня на заході заступник директора з навчально-методичної роботи Бережна Т.О. надала інформацію про стан охорони праці в кабінетах та майстернях ДНЗ «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф. Короленка», звернула увагу на проблемні питання, які виникають під час виконання навчальних робіт.

Гріненко А.М. дав відповіді на всі запитання присутніх.


Новини училища
Архів
bottom of page