top of page

Семінар-практикум у ДНЗ «Черкаське вище професійне училище ім. Г.Ф. Короленка»


21 лютого 2019 року на базі ДНЗ «Черкаське вище професійне училище ім. Г.Ф. Короленка», відбувся семінар-практикум для викладачів природничо-математичних предметів з теми: «Моделювання інноваційного педагогічного процесу як умова розвитку інтелектуально-творчого потенціалу особистості».

Робота учасників почалася з презентації навчального закладу, яку провела заступник директора з навчально-методичної роботи Бережна Т.М.

З метою формування професійних компетентностей Підберезня Н.О., методист НМЦ ПТО у Черкаській області, розкрила для викладачів питання моделювання інноваційного педагогічного процесу як умову розвитку інтелектуально-творчого потенціалу особистості.

Перевалова Ольга Григорівна, викладач фізики та астрономії, провела відкритий урок з фізики на тему: «Деформація тіла. Закон Гука» з елементами STEM-освіти на якому було розкрито поняття деформації твердих тіл та сили пружності, показано взаємозв’язок сили пружності і деформації. На уроці формувалися компетентності у природничих науках і технологіях, інформаційно-ключові компетенції, конструктивна та математична компетенція. Урок проведено на високому методичному рівні та отримав найвищі оцінки присутніх.

В рамках проведення семінару-практикуму відбулося засідання творчої групи викладачів природничо-математичних предметів з теми: «Стратегія і практика підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО з математики».

Новини училища
Архів
bottom of page